Szülinapi fotó-party - 1. rész

nevtelen-1u_jojav.jpg

Kedves Olvasók! :)

Egy éve, hogy elindítottam a fotós oldalamat. Nagyon sok biztatást, pozitív energiát, és visszajelzést kaptam tőletek ezidő alatt, amit egy rendhagyó "játékkal" szeretnék meghálálni. Úgy döntöttem, hogy az oldal születésnapján, április 23-án (szombaton) 14-16 óra között kiülök a fényképezőgépemmel a japánkertbe, és készítek egy pár képet azokról, akik meglátogatnak! :) Szóval fiatalok, és idősek, fiúk, lányok, várlak Titeket szombaton, hogy együtt ünnepeljük az oldal első születésnapját! Lehet jönni egyedül, vagy családdal, kiskutyával, nagykutyával - a részletek teljesen rátok vannak bízva! ;) Mindehhez négy egyszerű lépést kell megtennetek --->

A játék menete a következő:

1. Lájkold a Dreamland Photo oldalát! (Ha eddig még nem tetted volna meg.)
2. Állítsd be, hogy ott leszel az eseményen!
3. Oszd meg az eseményt az üzenőfaladon nyilvánosan!
4. Gyere el, és érezd jól magad!

FIGYELEM!
Mivel reményeim szerint sokan el fogtok jönni, ezért kérem, senki ne arra számítson, hogy egy komplett portfólió készül róla aznap, viszont 2-3 képet garantáltan mindenki meg fog kapni retusáltan.

Illetve fogok írni egy listát azokról, akik visszaigazolták, hogy részt vesznek az eseményen, és meg is osztották valóban eseményt. Úgyhogy mikor megláttok, csak be kell mondani a neveteket, és ha rajta vagytok a listán, már kezdődhet is a fotózás! :)

Az esemény ide kattintva elérhető.
______________________________________________________________________________


UPDATE!

 

12662450_977824962291528_7039651431269390023_n.png
Az eseményhez csatlakozott a Levendula Sminkakadémia, akik egy szuper meglepetéssel, egy játékban a játékkal készülnek Nektek! Köszönöm nekik a felajánlást! :) Vajon mivel fogják emelni a lányok a rendezvény színvonalát? Este kiderül! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://lencseveg.blog.hu/api/trackback/id/tr708635232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dreamland Creative Art

A Lencsevég blog újragondolása. Korábban csak a fotózással kapcsolatos élményeimet osztottam veletek, ez viszont most változik. A fotózás mellett megtalálhattok számos új contentet is: cosplay, zene, divat, hétköznapok. Minden, ami én vagyok. :)

Friss topikok

  • Harmat Vivien Vanda: @Megvalósító Macska: Ez így van! :) Minden alkalommal fel lehet fedezni egy új kis csodát. (2016.04.12. 08:53) Romantikus séta a kertben DSLR-rel
  • eßemfaßom meg áll: Rózsaszín meg sárga hó. Vért köpnek meg sokat pisálnak felétek az istenek ? (2016.02.26. 19:40) Modell pózok
süti beállítások módosítása